Солодкий лютий: рецепт гарбузового чізкейку до Дня всіх закоханих

0
21

У День святого Валентина хочеться порадувати свого улюбленого вишуканим десертом. Спробуйте приготувати цей чізкейк. Завдяки гарбузовому пюре він виключно корисний. А за романтичний настрій відповідає посипання з італійських цукерок Baci, назва яких перекладається як «поцілунок». рецепт чізкейку Пряний гарбузовий чізкейк розбудить пристрасть

Інгредієнти на 6 порцій:

Для коржа:

  • 1 ¾ склянки подрібненого в крихту шоколадного печива
  • ½ склянки дрібно дробленого фундука
  • ¼ склянки коричневого цукру
  • ¼ склянки цукрового піску
  • 3 столових ложки оливкової олії
  • Для посипання: велика крихта з 6 -8 цукерок
  • Baci Для начинки: 1 ½ склянки гарбузового пюре
  • 3 великих яйця
  • ½ склянки коричневого цукру
  • 2 столові ложки жирних вершків
  • 1 чайна ложка ванілі
  • 1 столова ложка віскі або коньяку (за бажанням)
  • ½ склянки цукрового піску
  • 1 столова ложка кукурудзяного борошна
  • 1 ½ чайної ложки кориці
  • ½ чайної ложки мускатного горіха
  • ½ чайної ложки меленого імбиру
  • 680 г вершкового сиру кімнатної температури

Як готувати

  • 1 у мисці перемішати разом подрібнене в крихту печиво, фундук, цукор і оливкове масло до отримання однорідної маси. Рівномірно випрессовать суміш по дну форм для випічки. Використовуйте формочки зі знімним дном діаметром 10-12 см.
  • 2 Встановити дротяну полицю в духовку в середнє положення і попередньо розігріти духовку до 175 ° С.
  • 3 Збити в одному посуді гарбуз, яйця, коричневий цукор, вершки, ваніль і віскі або коньяк до отримання однорідної маси.
  • 4 В окремому посуді перемішати разом цукровий пісок, кукурудзяну муку, корицю, мускатний горіх, імбир і сіль.
  • 5 Додати вершковий сир і збити міксером на високій швидкості до отримання кремоподібної маси однорідної консистенції (близько 3 хвилин).
  • 6 Зменшити швидкість міксера до середньої, потім додати гарбузову суміш і знову збити до отримання кремоподібної маси.
  • 7 Заповнити сумішшю форми для випічки, вирівнявши в них поверхню зверху. Випікати до тих пір, поки чізкейк не стане щільним в середині. Це займе 50-60 хвилин. Перенести на решітку і охолоджувати протягом 5 хвилин.
  • 8 Посипати подрібненими в крихту цукерками Baci і насолоджуватися приємним ввечері з коханою!

Залиште відповідь

Будь ласка, введіть свій коментар!
Введіть ваше ім'я