Море користі і смаку в готових сніданках Nestlé: перевірено нами!

0
16

Щоранку перед нами постає дилема: чим поснідати, щоб енергії вистачило надовго? Особливо це питання актуальне для мам. Як зробити так, щоб дитина разом з першим прийомом їжі отримав не тільки заряд бадьорості, але вітаміни і корисні мікроелементи? Відповідь проста — все це міститься в готових сніданках Nestlé. Щоб переконатися в цьому, ми вирушили до Лондона на захід Grain Trail, де своїми очима простежили шлях злаків від поля до тарілки.

Перший прийом їжі здатний зарядити нас енергією, додати сил і бадьорості, а ще передчуття сніданку допомагає прокинутися. При цьому більшість замислюється про те, що їжа все-таки повинна бути не тільки смачною, але й корисною. Абсолютно всі дієтологи сходяться на думці, що щодня треба споживати якомога більше клітковини і харчових волокон. Однак давайте зізнаємося чесно: мало хто з нас дотримується цього правила.

Користь злаків

Фахівці Nestlé знайшли вихід. Їх готові сніданки містять цільні злаки, а до 2020 року кожен продукт в упаковці зі спеціальним зеленим логотипом буде містити їх в якості основного інгредієнта. Втім, і зараз, зайшовши в магазин, ви можете побачити, що готові сніданки Nestlé мають цей зелений маркер. Він говорить про те, що в кожної порції міститься, щонайменше, вісім грамів цільних злаків. Погодьтеся, дуже зручно, прийшовши в супермаркет, відразу бачити корисний продукт і купувати його, не читаючи склад.

Згідно з медичними дослідженнями, цільне зерно — це джерело вітамінів, мінералів, клітковини і інших поживних речовин.

Однак, за словами дієтологів, мало хто споживає достатню його кількість. Так що готовий сніданок — це відмінний спосіб прямо з ранку порадувати організм корисним паливом. Цілісне зерно — важлива складова збалансованої дієти. Найголовніше, що продукти, що містять його, можуть бути не тільки корисними, а й смачними!

Бізнес готових сніданків Nestlé постійно займається поліпшенням якості своєї продукції. Компанія пропонує поживні, смачні і зручні в приготуванні сніданки. Дослідження показують, що люди, які регулярно вживають готові сніданки, до складу яких входять цільні злаки, мають здорову вагу тіла. А ще вони менше страждають від нестачі корисних речовин, тому що в цих продуктах містяться вітаміни, мінерали та харчові волокна. Вживання цільних злаків також дозволяє знизити ризик серцевих захворювань, ожиріння, діабету другого типу і раку кишечника. Бізнес постійно вдосконалює свій асортимент за рахунок скорочення цукру і солі, при цьому підвищуючи зміст цільних злаків.

Перевірено!

Ми навіть не сумнівалися в користі готових сніданків Nestlé, але все ж вирішили перевірити, чи дійсно вони містять так багато цільного зерна, як написано на упаковці? Саме тому ми з радістю прийняли запрошення приїхати в Лондон на захід Grain Trail ( «Шлях злаків»), де стали учасниками захоплюючої подорожі зерна від поля до тарілки. У столиці Англії бізнес готових сніданків Nestlé провів інноваційне імерсивні уявлення для блогерів і журналістів.

Мета була проста — наочно і доступно показати, з чого складаються і як виробляються готові сніданки.

Щоб простежити шлях злаків від поля до нашої тарілки, ми сіли на велосипед і вирушили в путь! Ми змогли проїхатися по сільській місцевості, побачити, де вирощують і збирають зерно, познайомитися з виробничими процесами на фабриках готових сніданків і дізнатися, як цілісні злаки використовуються в продуктах Nestlé. Захоплююча пригода перенесло нас зі столичної суєти (нехай, і лондонської) в зернові поля.

Grain Trail — це цікаве і пізнавальне пригода, яке дозволило нам дізнатися про походження продуктів, а також про важливість наявності цільних злаків в збалансованому раціоні. При цьому в легкій і доступній формі журналістам і блогерам пояснили виробничі процеси виготовлення готових сніданків. Ми й справді переконалися в тому, що в їх складі міститься необроблене зерно і мінімум сахара.После занурення в імерсивні захід ми змогли поснідати з провідним дієтологом бізнесу та експертами науково-дослідницької команди. Вони розповіли, що, дійсно, зерна, які використовуються у виробництві готових сніданків — цілісні. Це означає, що при приготуванні використовуються всі їх складові частини: зародок (містить вітаміни групи В, вітамін Е, магній, омега-6 і жирні кислоти), ендосперм (містить білок і вітаміни групи В) і оболонка (містить клітковину і антіооксіданти). завдяки заходу і пізнавальної бесіді ми переконалися в тому, що сніданок може бути не тільки смачним, але і корисним!

Залиште відповідь

Будь ласка, введіть свій коментар!
Введіть ваше ім'я