Готуємо за 20 хвилин з imbeauty.com.ua: ситний рататуй з пікантним соусом з лечо

0
3

imbeauty.com.ua представляє вашій увазі прості у виконанні, але при цьому оригінальні рецепти. Для того щоб порадувати домашніх гастрономічними вишукуваннями, зовсім не обов’язково проводити біля плити по кілька годин на день — вам знадобиться всього лише 20 хвилин вільного часу і позитивний настрій. На цей раз ми пропонуємо вам приготувати традиційне овочеве блюдо прованської кухні — рататуй. Дивіться детальну відеоінструкцію і дивуйте близьких своїми кулінарними шедеврами!

Інгредієнти:

  • 400 г лечо;
  • 1 баклажан;
  • 1 кабачок;
  • 1 цукіні;
  • 4 томата;
  • 2 зубчики часнику;
  • 30 г зелені;
  • 1 ст. л. оливкового масла.

Спосіб приготування:

  • 1 Овочі вимийте і висушіть. Наріжте помідори, баклажан, кабачок і цукіні на тонкі кружальця. Лечо подрібніть за допомогою блендера.
  • 2 Вилийте вийшов томатно-перцевий соус в форму для запікання. Туди ж викладіть шарами нарізані овочі.
  • 3 Часник і зелень подрібніть, змішайте з оливковою олією. Полийте цим соусом овочі. Накрийте форму для запікання кришкою або фольгою і помістіть в розігріту до 220 градусів духовку на 20 хвилин.

Залиште відповідь

Будь ласка, введіть свій коментар!
Введіть ваше ім'я